DSC7897 1280X852

Kiropraktisk behandling

En professionel, grundig undersøgelse og diagnose er nøglen til kiropraktisk behandling. Manipulation af muskler og led giver optimalt resultat.

Kiropraktisk behandling

Efter undersøgelse og diagnosticering af problemet, vil kiropraktoren gå i gang med den manuelle behandling. Kiropraktiske tryk genopretter den bedst mulige bevægelighed i led og muskler. Dette kan foregå ved et præcist, hurtigt tryk og manipulation af leddene. Andre gange strækkes leddene let og roligt. Kiropraktisk behandling af muskler foregår gerne ved at foretage forskellige former for tryk eller stræk.

Knæklyden, der ofte opstår ved en kiropraktisk behandling, skal man ikke være bekymret for. Det sker blot fordi der skabes et mindre hulrum, hvor der normalt er en ledvæske. Det er denne lille trykændring, der skaber lyden og hurtigt efter trykket dannes der væske i leddet igen.

Behandlingen er normalt uden smerter og bivirkninger. Dagen efter kan der opstå en vis ømhed i musklerne, som når man har trænet sine muskler. Du kan som gravid få kiropraktisk behandling fra 1. - 3. trimester.

En del af behandlingen er også information, rådgivning og eventuelle øvelser til brug i hjemmet.

Læs også artiklerne

Hold i ryggen 

Ryg, lændesmerter

Iskias -Hvad er det? Og hvordan behandles det?

Nakke-udløst hovedpine - der er hjælp at hente

Ondt i knæet

DSC7924 1280X852
DSC7902 1280X852

Har du spørgsmål?

Ring og hør nærmere om vores behandlinger. Kontakt os på 86 82 97 66 og bestil tid allerede i dag.

Kontakt os

VORES TEAM

Kiropraktisk klinik på Skolegade i Silkeborg blev etableret i 1973. Vi er i dag et dynamisk team bestående af kiropraktorer og sekretærer.

Læs mere om os her

PRISER & VILKÅR

Kiropraktisk behandling er en del af det offentlige sundhedssystem. Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring, kan den også dække behandlinger hos os. 

Du kan læse mere om vores priser og vilkår her

KONTAKT

Kiropraktisk klinik Silkeborg ApS
Skolegade 23 A, 1. sal, 8600 Silkeborg
Telefon: 8682 9766

INFO@KIRO-SILKEBORG.DK

FIND OS

Udviklet af attityde.dk