DSC8017 1280X852

Undersøgelse og diagnose

Undersøgelse og diagnose er nøglen til en effektiv behandling. Din kiropraktor ser på kroppens holdning og kropsbygning inden din behandling.

Undersøgelse og diagnose

Kroppens bevægelighed og bevægemønstre analyseres ud fra smertens udgangspunkt. Kiropraktoren mærker efter stivhed i leddene, muskelspændinger eller eventuelle hævelser i blødvævet. Hvis det vurderes, vil kiropraktoren benytte instrumenter eller mere specielle tests.

En grundig undersøgelse er den vigtigste forudsætning for at finde frem til lidelsens årsag og er dermed nøglen til behandlingen. Ved undersøgelsen fremlægger patienten problemstillingen og kiropraktoren spørger ind til relevante oplysninger, suppleret med evt. foreliggende undersøgelser fra anden side. Vi undersøger kroppen som en helhed og tager højde for, at problemet kan udspringe fra en dårlig funktion et andet sted i kroppen.

Er du tidligere blevet undersøgt for samme problem, er det vigtigt at medbringe resultater fra disse undersøgelser. Under visse omstændigheder foretages en røntgenundersøgelse, før diagnosen kan stilles og behandlingsplanen udarbejdes.

DSC8059 1280X852
DSC7902 1280X852

Har du spørgsmål?

Ring og hør nærmere om vores behandlinger. Kontakt os på 86 82 97 66 og bestil tid allerede i dag.

Kontakt os

VORES TEAM

Kiropraktisk klinik på Skolegade i Silkeborg blev etableret i 1973. Vi er i dag et dynamisk team bestående af kiropraktorer og sekretærer.

Læs mere om os her

PRISER & VILKÅR

Kiropraktisk behandling er en del af det offentlige sundhedssystem. Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring, kan den også dække behandlinger hos os. 

Du kan læse mere om vores priser og vilkår her

KONTAKT

Kiropraktisk klinik Silkeborg ApS
Skolegade 23 A, 1. sal, 8600 Silkeborg
Telefon: 8682 9766

INFO@KIRO-SILKEBORG.DK

FIND OS

Udviklet af attityde.dk