DSC7870 1280X852

Forsikringer

Mange er ikke klar over deres muligheder i forbindelse med forsikring, gennem deres arbejde eller privat. Læs mere her på siden.

Forsikringer

Kiropraktisk behandling er en fuldt ud integreret del af det danske sundhedssystem og den offentlige Sygesikring har givet tilskud til kiropraktisk behandling siden 1978.
En lægehenvisning er ikke nødvendig.

Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du også få tilskud til behandling hos en kiropraktor. Giv blot vores sekretærer besked om medlemsskabet og de sørger for at sende regningerne videre til Sygeforsikringen "danmark". Hvor meget tilskud du kan få, kan du se her.

Har du tegnet en sundhedsforsikring, dækker den ofte kiropraktiske behandlinger. Hvis din forsikring ikke sender dokumentation til os i form af brev eller mail, så medbring en kopi og vi afregner gerne direkte med din sundhedsforsikring.

For at være sikker på der er dækning på dit aktuelle problem, er det vigtigt du tager kontakt til din sundhedsforsikring inden din konsultation hos os. Husk, du har selv ansvaret for din forsikrings dækning og for hvornår den udløber.

Som pensionist har du mulighed for at søge om helbredstillæg (medicinkort) hos din kommune. Hvis du opfylder kravene, dækker din kommune en %-sats af din behandling. Se mere om helbredstillæg her eller kontakt Borgerservice ved yderligere spørgsmål.

Selvstændige erhvervsdrivende kan få fuldt skattefradrag for kiropraktisk behandling, alt efter hvilken selskabsform det er. Spørg din revisor til råds.
Hvis du som virksomhed tilbyder kiropraktisk behandling som personalegode, kan du trække det fra i skat. Den ansatte kan kontakte en kiropraktor, eller virksomheden kan lave en samarbejdsaftale og få regningerne tilsendt efter behandlingen.

Hvis du har været ude for en ulykke, tag da kontakt til din ulykkesforsikring. Som udgangspunkt foregår det på samme måde som en sundhedsforsikring.

DSC7924 1280X852
DSC7902 1280X852

Har du spørgsmål?

Ring og hør nærmere om vores behandlinger. Kontakt os på 86 82 97 66 og bestil tid allerede i dag.

Kontakt os

VORES TEAM

Kiropraktisk klinik på Skolegade i Silkeborg blev etableret i 1973. Vi er i dag et dynamisk team bestående af kiropraktorer og sekretærer.

Læs mere om os her

PRISER & VILKÅR

Kiropraktisk behandling er en del af det offentlige sundhedssystem. Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring, kan den også dække behandlinger hos os. 

Du kan læse mere om vores priser og vilkår her

KONTAKT

Kiropraktisk klinik Silkeborg ApS
Skolegade 23 A, 1. sal, 8600 Silkeborg
Telefon: 8682 9766

INFO@KIRO-SILKEBORG.DK

FIND OS

Udviklet af attityde.dk